(ВІДЕО) У День пам’яті захисників України вшанували загиблих воїнів

НАЗАД
29 серпня 2022 13:44

29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

 

«Ми схиляємо голови й пам’ятаємо кожного й кожну, хто віддав за рідну державу найдорожче. Без перебільшення, вони творили мирне майбутнє нашої країни та дозволили нам жити далі, аби зберегти нашу землю, відстояти майбутнє для дітей. Український народ вимушений зі зброєю в руках боротися за право жити у вільній та суверенній державі. Ми йдемо важким шляхом, але цей шлях єднає українців і веде нашу країну до Перемоги, за яку віддають життя її захисники. Хоробрість українців під час відсічі російської агресії дала нам нових Героїв – Захисників і Захисниць України! Всі вони приклад нездоланності й мужності для всього Українського народу. Ніколи не забудемо тих, хто віддав за Україну своє життя! Низький уклін рідним і близьким – пам’ять про ваших синів та дочок вічно житиме в серцях українців. Вічна слава Героям!», - відмітив Голова ДПСУ на своїй сторінці у Фейсбуку.

Сьогодні у День пам’яті захисників України Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко разом з керівниками інших правоохоронних відомств України поклали квіти до Меморіалу працівникам органів внутрішніх справ України, загиблим під час виконання службових обов’язків, вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Пам’ятаємо їхній подвиг і схиляємо голови перед прикордонниками, поліцейськими, нацгвардійцями, рятувальниками, чиї імена і вчинки навіки вписані в історію нашої України та закарбовані в нашій пам’яті.

Також, заходи із вшанування пам’яті загиблих воїнів із загальнодержавною хвилиною мовчання пройшли в усіх підрозділах та навчальних закладах Державної прикордонної служби.

Вічна пам’ять полеглим Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси